advertisements

1.  $7 \frac{2}{7}$ of $189+452=2000-?$

a

  183

b

 164

c

 170

d

 198

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

2.  68% of 595 – 43% of 372 = ?

a

  244.64

b

 232.84

c

 278.44

d

 260.24

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option A
Explanation :

3.  35% of (?) = 2175.95

a

  6712

b

 6217

c

 6127

d

 6721

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

4.  $(45)^{2}+(21)^{2}=(?)^{2}+257$

a

  51

b

 49

c

 45

d

 47

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

5.  $90780 \div \sqrt{?}=85 \times 12$

a

  89

b

 7921

c

 7569

d

 87

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option A
Explanation :

6.  $\frac{15 \times 11+45}{13 \times 9-30}=?$

a

  $2 \frac{1}{5}$

b

 $2 \frac{7}{5}$

c

 $5 \frac{3}{10}$

d

 $3 \frac{8}{17}$

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

7.  $39852 \div \sqrt{?}=81 \times 12$

a

  41

b

 1849

c

 1681

d

 43

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option C
Explanation :

8.  54679 + 34521 = ? + 43668

a

  45352

b

 45232

c

 42455

d

 45552

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

9.  44% of 766 + ? = 900

a

  498.48

b

 562.96

c

 574.80

d

 444.64

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

10.  3.3 + 13.33 + 31.13 + 13.31 + 1.3 = ?

a

  64.31

b

 62.37

c

 64.47

d

 62.17

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

11.  $(16)^{2}+(21)^{2}-(13)^{2}+?=(25)^{2}$

a

  67

b

 32

c

 81

d

 97

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

12.  73% of 5800 – 69% of 240 = ?

a

  4608.3

b

 4210.8

c

 4008.4

d

 4680.4

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

13.  $\left(\frac{17}{119} \times \frac{98}{14}\right)^{2}=?$

a

  5

b

 7

c

 3

d

 9

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

14.  $\sqrt{12321}=?$

a

  111

b

 121

c

 81

d

 91

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option A
Explanation :

15.  72% of 654 – 41% of 312 = ?

a

  276.60

b

 296.72

c

 336.84

d

 342.96

e

 None of these

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :
Sponsored Links



Sponsored Links